finAwards sertificate

Компанію нагороджено премією FinAwards в номінації "Прорив року МФО"

ВСЕУКРАЇНСЬКА ЩОРІЧНА ПРЕМІЯ ВИЗНАННЯ КРАЩИХ

Нагородження представників банків, СEO МФО, СК, IT, інвестиційних та сервісних проєктів, інфлюенсерів та інших представників FinTech бізнесу

Інформація про виконавця

ТОВ "МІНФІН МЕДІА"
Дата розкриття інформації: 29 березня 2024 р.
Фінансові портали, в яких опубліковані результати досліджень minfin.com.ua та finance.ua
Наші переваги
Сума до 20 000 грн
Видаємо будь-яку суму в діапазоні до 20 000 грн
Рішення за 5 хвилин
Одразу після прийняття рішення гроші зараховуються на картку
Карта будь-якого банку
Для отримання грошей підійде картка будь-якого українського банку
Дострокове погашення
Без будь-яких прихованих комісій
Промокоди та акції
У нас завжди проводяться акції та спеціальні пропозиції
Пролонгація кредиту
Сплати тільки відсотки і термін оплати автоматично продовжиться
Повідомлення про належність особи до захищеної категорії (в розумінні ЗУ «Про споживче кредитування») разом з підтверджуючими документами приймаються за наступними реквізитами:
  • E-mail: [email protected]
  • адреса для поштової кореспонденції: 04080, м.Київ, вул. Костянтинівська, будинок 75, приміщення 601А
  • телефон: 0 800 30 13 39, 0 443 93 13 39

Суму 2000 грн у кредит можна взяти у багатьох кредитно-фінансових організаціях. У переважній більшості випадків з таким кредитом не повинно виникати жодних проблем, оскільки 2000 грн для багатьох працівників – це розмір тижневої заробітної плати.

Де можна взяти 2000 грн у кредит

Швидше за все, клієнт 2000 грн у кредит у банківській установі не братиме. Можна провести аналогію з радянськими часами, коли 2000 грн дорівнювали приблизно 20 рублям. Тому 2000 грн у кредит у банківській сфері практично не зустрінеш.

Куди частіше за кредитом такого розміру позичальники звертаються або до ломбардів, або до мікрофінансових організацій (МФО). Наприклад, щоб отримати в ломбарді кредит 2000 грн, знадобиться застава, оцінна вартість якої у кілька разів вища. Закласти можна техніку, інструменти, транспорт, коштовності. Останній варіант найкращий, оскільки з ним найохочіше працюють ломбарди.

Кредит у 2000 грн без проблем можна оформити і у МФО. Більше того, деякі МФО надають перший кредит для нових клієнтів без нарахування відсотків. Тому 2000 грн у МФО можна взяти на нетривалий термін (до 30 днів) та повернути таку саму суму, без нарахування відсотків. Це найвигідніша пропозиція кредитора для позичальника, яка тільки взагалі може бути у сфері кредитно-фінансових послуг.

Враховуючи ту обставину, що кредит у МФО можна оформити у будь-який час доби в режимі он-лайн, цей варіант кредитування найбільш популярний у населення.