finAwards sertificate

Компанію нагороджено премією FinAwards в номінації "Прорив року МФО"

ВСЕУКРАЇНСЬКА ЩОРІЧНА ПРЕМІЯ ВИЗНАННЯ КРАЩИХ

Нагородження представників банків, СEO МФО, СК, IT, інвестиційних та сервісних проєктів, інфлюенсерів та інших представників FinTech бізнесу

Інформація про виконавця

ТОВ "МІНФІН МЕДІА"
Дата розкриття інформації: 29 березня 2024 р.
Фінансові портали, в яких опубліковані результати досліджень minfin.com.ua та finance.ua
Повідомлення про належність особи до захищеної категорії (в розумінні ЗУ «Про споживче кредитування») разом з підтверджуючими документами приймаються за наступними реквізитами:
  • E-mail: [email protected]
  • адреса для поштової кореспонденції: 04080, м.Київ, вул. Костянтинівська, будинок 75, приміщення 601А
  • телефон: 0 800 30 13 39, 0 443 93 13 39

Навіщо можуть знадобитися 5000 грн у кредит? Перше, що спадає на «думку» - купівля нового смартфона, що працює під системою Android. 5000 грн у кредит вистачить для покупки, наприклад, смартфона Samsung Galaxy A05 4/64Gb. Така модель смартфона здатна задовольнити вимоги пересічних користувачів, які бажають отримати пристрій із оптимальним співвідношенням якість/ціна.

Де можна взяти 5000 грн у кредит

5000 грн у кредит позичити у знайомих вийде далеко не завжди, оскільки це не така вже маленька сума для більшості «простих» українців. Тому доведеться звертатися до послуг кредитно-фінансових організацій.

Якщо клієнт має на руках кредитну картку з потрібною сумою – проблему вирішено. Можна зняти 5000 грн із кредитної картки та здійснити покупку. Можна гроші і не знімати, якщо покупка здійснюється онлайн, безпосередньо в онлайн магазині. За таких покупок банк не стягує жодних додаткових відсотків.

Якщо кредитної картки немає, або сума, що знаходиться на кредитці, недостатня, тоді можна подати заявку про збільшення кредитного ліміту. Але, треба брати до уваги дві важливі обставини: така заявка розглядатиметься деякий час, як правило, кілька робочих днів; немає жодної гарантії, що банк задовольнить заявку та підвищить кредитний ліміт.

Кредит у МФО

Взяти кредит у 5000 грн цілком реально у мікрофінансовій організації (МФО). Зробити це можна дуже швидко – протягом однієї години, причому у будь-який час доби. Для цього треба зареєструватися на сайті МФО та подати електронну заявку. Якщо заявку буде схвалено (90% заявок схвалюється), клієнт підписує електронний кредитний договір і отримує гроші на свою банківську картку.