finAwards sertificate

Компанію нагороджено премією FinAwards в номінації "Прорив року МФО"

ВСЕУКРАЇНСЬКА ЩОРІЧНА ПРЕМІЯ ВИЗНАННЯ КРАЩИХ

Нагородження представників банків, СEO МФО, СК, IT, інвестиційних та сервісних проєктів, інфлюенсерів та інших представників FinTech бізнесу

Інформація про виконавця

ТОВ "МІНФІН МЕДІА"
Дата розкриття інформації: 29 березня 2024 р.
Фінансові портали, в яких опубліковані результати досліджень minfin.com.ua та finance.ua
Наші переваги
Сума до 20 000 грн
Видаємо будь-яку суму в діапазоні до 20 000 грн
Рішення за 5 хвилин
Одразу після прийняття рішення гроші зараховуються на картку
Карта будь-якого банку
Для отримання грошей підійде картка будь-якого українського банку
Дострокове погашення
Без будь-яких прихованих комісій
Промокоди та акції
У нас завжди проводяться акції та спеціальні пропозиції
Пролонгація кредиту
Сплати тільки відсотки і термін оплати автоматично продовжиться
Повідомлення про належність особи до захищеної категорії (в розумінні ЗУ «Про споживче кредитування») разом з підтверджуючими документами приймаються за наступними реквізитами:
  • E-mail: [email protected]
  • адреса для поштової кореспонденції: 04080, м.Київ, вул. Костянтинівська, будинок 75, приміщення 601А
  • телефон: 0 800 30 13 39, 0 443 93 13 39

4000 грн у кредит позичити у знайомих можна далеко не завжди, оскільки в наш непростий час, коли багато українців ледь зводять «кінці з кінцями», не кожен має кілька тисяч «не потрібних» гривень, з якими він може розлучитися на якийсь час. Де ж взяти 4000 грн у кредит, особливо якщо така фінансова необхідність є гострою і гроші потрібні терміново?

Кредитна карта

Нині багато українців мають кредитні картки тих банківських установ, клієнтами яких вони є. Якщо на кредитній картці є необхідна сума, узяти 4000 грн у кредит жодних проблем немає – можна скористатися кредитними коштами банку для особистих потреб, тим більше, що ці кредитні кошти призначені для таких цілей.

Але, як показує практика, у багатьох клієнтів на банківських картках знаходяться мінімальні суми, скористатися якими не можна і 4000 грн у кредит узяти не вийде. Іноді потрібна сума на карті є, але підходить термін обов'язкового платежу за кредитом і зняття кредитних грошей призведе до того, що клієнт не зможе внести обов'язковий платіж. Тому наявність кредитної картки не завжди може вирішити проблему.

Кредит у МФО

Варіант кредитування в мікрофінансовій організації (МФО) якнайкраще підходить для вирішення таких фінансових проблем, як кредит у кілька тисяч гривень. Позичальнику достатньо зареєструватися на сайті МФО, подати заявку на кредит, яка буде оброблена протягом 15-30 хвилин, і якщо кредит буде схвалено, клієнту залишається підписати електронний кредитний договір, після чого потрібна сума буде перерахована на його банківську картку.